Mavrovë & Bansko

Bansko dhe Mavrovë

Bansko

Per Vitin e Ri oferte speciale/LAST MINUTE  ⛷  ⛷ 📌 REGNUM HOTEL është me mëngjes dhe darkë, luksoz, komod & ekskluziv për tregun tonë, 500m larg nga Gondola (transferi është i përfshirë), me pishinë, jacuzzi, hamam, finish sauna, banjo me avull, fitness, wifi. ➡Executive Suite

➡Akomodimi me 30 Dhjetor/7 Netë për vetëm 599 EUR/personi
Dhomat janë të limituara, nxitoni për rezervime!!!  

Mavrovë

 

RADIKA HOTEL

Vetëm 140 Euro për person

Periudha e akomodimit 8-11 Janar

Të përfshira në cmim:

Akomodimi në hotel për 3Netë

Shërbimi në hotel me mëngjes

Përdorimi i fasiliteteve të hotelit.

Rezervo online

Kërko udhëtim

Relacioni

Te rritur

Femije

Bebe

Data e nisjes